Lirik Lagu Sleman Receh - Wes Ra Kurang Kurang

Lirik Lagu Wes Ra Kurang Kurang by Sleman Receh dengan kutipan Lirik Lagunya
ngapuranan aku wes gawe loro atimu aku ora iso jogo atiku kanggo sliramu
getun swanjo neng batinku

LaguWes Ra Kurang Kurang  ini dinyanyikan oleh Sleman Receh  yang baru diupload pada  tgl 16 Jun 2020 di Yotube Sleman Receh Official Sebagai Berikut:


tak terpikir neng aku
bakal gawe loro ati
ngenteni kowe sing tak tresnani
ora bakal ngilang

saiki mung garis crito
loro sing neng ati
ora bakal iso mari

rasane ati iki
ramuk nganti ka ati ati

wes ra kurang kurang
kanggo ngenteni kowe
saben wayah wayah
mung aku sing ngenjani pas loro ati

wes ra kurang kurang
kanggo merjuangke
esokan wengi mung kanggo kowe
sing tak tresnani

ngapuranan aku wes gawe loro atimu
aku ora iso jogo atiku kanggo sliramu
getun swanjo neng batinku
wes gawe loro atimu
opo kowe iso iso rompo tresnaku iki

rasane ati iki
ramuk nganti ka ati ati

wes ra kurang kurang
kanggo ngenteni kowe
saben wayah wayah
mung aku sing ngenjani pas loro ati

wes ra kurang kurang
kanggo merjuangke
esokan wengi mung kanggo kowe
sing tak tresnani

ngapuranan aku wes gawe loro atimu
aku ora iso jogo atiku kanggo sliramu
getun swanjo neng batinku
wes gawe loro atimu
opo kowe iso iso rompo tresnaku iki

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel