Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jodo dari Dory Harsa ft Nella Kharisma

Setelah melangsungkan pernikahannya, Dory Harsa dan Nella Kharisma kembali duet menyanyikan lagu berjudul Jodo Berikut


Sajak tresna   sing neng jero dada  
Ora iso   bakal tak lalekno  
Gedhe rasa   ati kula pantes tak juangno
Kebacut nyemplung ati tekan dada  

[Reff]
Kowe   sing paling tak sayangi  
Aku pingin dadi siji merga kowe  
Sing dadi pilihan ati  

Mugo   bapak ibumu merestui  
Sungkem kula kalih donga tak panjatno  
Jodo mesti gusti berkahi  

Tak kendhangi   karo tak esemi  
Soko ati   kowe tak tresnani  
Tak tembhangi   kula krungu
Langit melu nyanyi  
Rindu niki kula sing nduweni  

[Reff]
Kowe   sing paling tak sayangi  
Aku pingin dadi siji merga kowe  
Sing dadi pilihan ati  

Mugo   bapak ibumu merestui  
Sungkem kula kalih donga tak panjatno  
Jodo mesti gusti berkahi  

Kowe   sing paling tak sayangi  
Aku pingin dadi siji merga kowe  
Sing dadi pilihan ati   

Ho   mugo   bapak ibumu merestui  
Sungkem kulo kalih dongo tak panjatno  
Jodo mesti gusti   berkahi  
Jodo mesti gusti   berkahi