Lirik Lagu Korban Cinta dari Sleman Receh

Lirik Lagu Korban Cinta dari Sleman Receh

udan tangisku
wis tak lalekke
mergo kabeh iki
ra iso dipeksakke

tak ikhlaske
anggone tresno marang de e
hoo ooo oo
senajan loro aku tetep
iso nguatke ati

maafkanah aku
bermain cinta dibelakangmu
tak ku sangka
kalau dia kekasihmu
namun hati ini
terlanjur mencintainya
maafkan perasaan ini

Reff :

mengikhlaskannya
memilihmu
aku ikhlas kanggo bahagiane
karo kowe tak songgo dewe

sepurane aku
ra niat gawe loromu
dongaku nggo kowe
iso nemu gantine

mugo kahanan iki
gawe sadar sak kabehe
yen aku lan kowe

wis dadi korbane

maafkanah aku
bermain cinta dibelakangmu
tak ku sangka
kalau dia kekasihmu
namun hati ini
terlanjur mencintainya
maafkan perasaan ini

Reff :

mengikhlaskannya
memilihmu
aku ikhlas kanggo bahagiane
karo kowe tak songgo dewe

sepurane aku
ra niat gawe loromu
dongaku nggo kowe
iso nemu gantine

mugo kahanan iki
gawe sadar sak kabehe
yen aku lan kowe
wis dadi korbane

 


0 Response to "Lirik Lagu Korban Cinta dari Sleman Receh"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel