Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Lintang Sewengi Ndarboy Genk

Berikut  Lirik Lagu Lintang Sewengi  dari Ndarboy Genk

yen ono salah ning uripku..
kulo nyuwun pangapuramu..
aku sih pingin lanjut
senajan wis kebacut
tak akoni aku sing luput..

udan, udano sing gede
glintirno eluhku iki
gowono mili ojo mbok gowo bali..
salahku sing wingi uwis tak getuni..

bubar ora tak baleni..
remuk redam ati iki..
koyo ngene wong kelangan..
rasane ora karuan
mergo salah dalan

Reff :
lintang sewengi..
cukup sewengi iki..
ra bakal tak duweni..
mung ngeridu ati..
tresno mung sak kedep moto..
kowe teko amung dadi gudo..

gebyar netromu..
mung pandelengan semu..
ngluluhke atiku..
ninggal tatu jeru..

aku lan kowecukup
cukup sewengi wae..

bubar.. ora tak baleni..
remuk.. redam ati iki..
koyo ngene wong kelangan..
rasane ora karuan..
mergo salah dalan..

Reff :
 lintang sewengi..
 cukup sewengi iki..
 ra bakal tak duweni..
 mung ngeridu ati..
 tresno mung sak kedep moto..
 kowe teko amung dadi gudo..

 gebyar netromu..
 mung pandelengan semu..
 ngluluhke atiku..
 ninggal tatu jeru..
 aku lan kowe cukup
 
cukup sewengi wae..
aku lan kowe cukup..
cukup sewengi wae..


la.. a la aaa..