Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Luluk Darara - Nyelaru

Lirik Lagu Luluk Darara - Nyelaru

Rasane getih mandek sekolo.
Sakwise wero ono wong lio
Nong tengah tengah riko lan isun
Abuwo tego nggawe atinisun kutung

Rogone ring kene atine ring kono
Sun duwe awake welase nyang lio
Madu hang digowo racun hang sun ombe
Riko nyudug dodo ambi gaman manise lambe

Welas riko mung welas palsu
Temokaken riko nyelaru