Lirik Lagu Ndasku Mumet Ndasmu Piye - Happy Asmara

Lirik Lagu Ndasku Mumet Ndasmu Piye - Happy Asmara

yen tak pikir pikir, tak terusne
raono gunane, raono untunge
tiwas sirah mumet pikiran sumpek
mending nyanyi wae nentremke pikirane

pethuk kanca omong ngene
pethuk tangga omong nongo
aku bingung piye solusine
masalah raono entek'e
sabendino tumpuk undung koyo bata

sega liwet lawuh tempe
ndasku mumet ndasmu piye
bolah ruwet dinggo nyethe
bathukku anget bathukku piye

kenikir ning sor wit kates
yen dipikir iso stres
enek tikus numpak sedan
mikir terus iso edan
 

pethuk kanca omong ngene
pethuk tangga omong nongo
aku bingung piye solusine
masalah raono entek'e
sabendino tumpuk undung koyo bata

sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stres
enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan

sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stres
enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan

ndasku mumet ndasmu piye, ndasku mumet ndasmu piye
ndasku mumet ndasmu piye 




0 Response to "Lirik Lagu Ndasku Mumet Ndasmu Piye - Happy Asmara"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel