Lirik Lagu Skip Ora Perduli - Shinta Gisul

Lirik Lagu Skip Ora Perduli - Shinta Gisul

Aku duwe roso sing ra wani tak omongno
Mergo aku sadar, aku iki sopo
Mung iso mbatin karo dedungo
Mugo - mugo kowe bakal iso kroso lan nerimo

Mung kowe sing ono ning atiku
Ra bakal iso diganti, tulong ojo dilarani

Reff
Ngode kowe ning story, berharap kowe ngerti
La jebule kowe malah skip ora peduli
Aku mung iso pasrah, ra tau kok ngerteni
Mung iso ngelus dodho lan nangis saben dino



 

0 Response to "Lirik Lagu Skip Ora Perduli - Shinta Gisul"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel