Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Vita Alvia - Tau Tatu

Lirik Lagu Vita Alvia - Tau Tatu

Tatu hang bengen tau
Manggon nong atinisun
Seperene perihe mageh keroso
Iku hang gawe sun kwatir
Bakal kebalen maning
Isun wedi di larani
Paribasane riko kelaksan nyanding isun
Dadio ulan hang biso madhangi isun
Siji hang sun jaluk nyang riko
Janji sing arep ngelio
Mergo ati iki wis tau keloro
Kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesuk atinisun
Wis percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo di sio sio
Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu
Paribasane riko kelaksan nyanding isun
Dadio ulan hang biso madhangi isun
Siji hang sun jaluk nyang riko
Janji sing arep ngelio
Mergo ati iki wis tau keloro
Kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesuk atinisun
Wis percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo di sio sio
Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu
Kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesuk atinisun
Wis percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo di sio sio
Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu