Lirik Lagu Cukup - Woro Widowati

Berikut Lirik Lagu Cukup Milik Woro Widowati

Ojo dikiro aku ra ngerti
Tumindak salahmu ning mburi
aku ngerti kowe, gandeng ro liyane
cetho nyolok netro

cukup ra bakal tak gadhang bali
eman batin yen mung dipilara
ora mung sepisan lambemu mblenjani
pupus trimo tak pungkasi

Reff :
Cukup ora guna tak tangisi
nrimo kanthi ikhlas jroning dada
kesalahan yang tak mungkin ku ulang

Janji aku bakal ngebuktekke
Iso entuk sing luwih gemati
Nentremke ati lan tulus nresnani. . 



0 Response to "Lirik Lagu Cukup - Woro Widowati"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel