Lirik Lagu Dipikir Karo Ngopi - Jihan Audy

 Lirik Lagu Dipikir Karo Ngopi - Jihan Audy

Ojo dipikir sepaneng
Yo mbok ojo dipikir nemen - nemen
Trimo opo anane lelakon urip iki
Snajan abot dilakoni

Mbok sing santay pikire
Ojo grusa grusu tumindak e
Yen dipikir nemen - nemen garai gelis tuwek
yen wis tuwek untune entek

Reff

Dipiki karo ngopi kui paling wenak
Ketika otak butuh inspirasi
Ben gak botak ben tambah penak
Yo kowe ngombeo kopi
Di pikir karo ngopi...




0 Response to " Lirik Lagu Dipikir Karo Ngopi - Jihan Audy "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel