Lirik Lagu Kebangeten Caramu - Ilux Id

Lirik Lagu Kebangeten Caramu - Ilux Id

Kudu tak gwo neng endi
Loro ati iki raiso tak tambani

Sambate atiku percuma nggo awakmu
Rabakal bukak atimu
Sio sio kabeh perjuanganku

Reff

Kebangeten caramu ngelarani atiku
Nyapo saiki kowe gandeng karo koncoku
Opo ngene caramu ngelarani atiku
Seng wes kadung tenanan sayang karo awakmu

Kebangeten caramu gawe rusak uripku
Nyapo saiki kowe gandeng karo koncoku
Kapan lali critane
Kapan lali rupane
Yen kowe nyandeng de'e


 


0 Response to "Lirik Lagu Kebangeten Caramu - Ilux Id"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel