Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Lintrik Asmoro - Safira Inema

Lirik Lagu Lintrik Asmoro - Safira Inema

Ojo kowe nyepelekne aku
Ojo kowe ngelarani atiku
Mergo atiku iki duk watu
Sak penak e kowe demek aku

Opo ra ngerti yen aku sakti
Tak sebut sepisan kowe ngolek i
Teru kowe binggung lalu jatuh hati kepada diriku
Heng wilaheng cici huli

Pikiranmu oleng datanglah pada ku
Heng wilaheng cici huli
Iki montro sakti gawe njinakne kamu
Yen wes ngene ape nyalahne sopo
Yen wes keneng lintrik asmoro