Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Mutioroku - Happy Asmara

 Lirik Lagu Mutioroku - Happy Asmara

Lungguh o seng anteng Ben kowe tambah ngganteng
Tenangno pikirmu ojo kowe kesusu
Gampang curiga ning aku

Ojo wedi - wedi Aku ora ning ngendi ngendi
Mantebno atimu, aku sayang padamu
Sampai di akhir hidupku

Aku tresno kowe Aku sayang kowe
Aku cinta kamu selalu
Ora bakal ilang Tresno seng tak sandang
Hanyalah dirimu satu Yang paling ku sayang
Kowe mutioro uripku huuuu hoooo....