Lirik Lagu Sak Kuate Ati - Cindi Cintya Dewi

Lirik Lagu Sak Kuate Ati - Cindi Cintya Dewi

Ajarono aku nglarani atimu
Koyo sing mbok lakokoke ning aku
Wes bola bali ati mbo apusi
Kebangeten tenan karo awakku iki

Opo salah awakku iki
Opo kurang anggonku gemateni
Yen wes ora sayang cobo terus terang
Ra nyongko akhire aku kau tinggalkan

Reff :

Sak kuat kuate ati ora iso
Nompo loro sing tak roso ..
Sak iso isone ati wes tak cobo
Ngikhklasno awakmu disanding wong liyo.. 



0 Response to "Lirik Lagu Sak Kuate Ati - Cindi Cintya Dewi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel