Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Niken Salindry - Jagat Tresno

Lirik Lagu Niken Salindry - Jagat Tresno

Binarung Sworo Angin
Lan Jemblegur Ombak Segoro
Ngelingake Sliramu
Kang Tansah Tak Tresno

Lintang Semburat Ing Tawang
Ning Langit Sinare Gumebyar
Ngancani Sepiku
Kumlayang Ngamboro

Ning Angin Tak Titipne
Gedhene Roso Tresno
Sepi Tanpo Sliramu
Koyo Godong Garing
Kang Mabur Lelimengan

Pinginku Sesandingan
Makantar Geni asmoro
Biso Madangi Sukmo
Lan Tombo Kasmaran
Jiwo Kalbu Jagad Tresno