Lirik Lagu Nyawang Soko Kene - Ilux Id

 Lirik Lagu Nyawang Soko Kene - Ilux Id

Aku seng loro ati
Ambyare roso iki
Bola bali tok larani
Bola bali tok janjeni
Nanging ora ono bukti

Kowe seng ninggal lungo
Wes ora ono roso
Teko mung ngekeki kabar
We sesok bakal dilamar
Undangane wes disebar

Reff :

Kuat kuatno ati iki
Seng urung iso nerimo kahanane
Delengke kowe neng pelaminan
Loro rasane

Iklas iklasno ati iki
Seng urung iso nerimo kahanane
Kowe ro wong liyo
Aku tak dewe nyawang soko kene

#
Nerimo takdire aku ro kowe dudu jodone
Wes tak tompo opo anane
Kabeh uwes tak iklaske




0 Response to " Lirik Lagu Nyawang Soko Kene - Ilux Id"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel