Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Safira Inema - Ojo Dipikir Jeru

Lirik Lagu Safira Inema - Ojo Dipikir Jeru

Rasah Patah Hati
Mergo Di Hianati
Lalekne Sing Wes Pergi
Liyo Dino Bakal Oleh Ganti

Ojo Di Pikir Jeru
Mergo Cidro Cintamu
Jodoh Mengko Ketemu
Slow Wae Losne Uripmu

Yen Pancen Wis Dalane
Lilakne Pepisahan Karo De'e
Lalekne Perihnya Cinta
Tinggalne Kabeh Luka

Reff.

Sing Biyen Yo Wis Biyen
Ojo Di Pikir Jeru
Rasah Di Eling Eling
Sing Tau Nglarani Atimu

Mending Golek Liyane
Losne Wae Pikirmu
Abot Diselehne
Tinggal Ngopi Karo Kancane

Sing Biyen Yo Wis Biyen
Ben Dadi Masa Lalu
Di Lalekne Wae
Sing Tau Nglarani Atimu

Timbang Mikir De'e
Mbok Golek Liyane
QJodoh Ra Bakal Kijolan
Slow Wae Mesti Ono Dalan