Lirik Lagu Tali Asmoro - Dara Fu

 Lirik Lagu Dara Fu - Tali Asmoro

Bintang bintang karo rembulan
Sing dadi seksi perpisahan
Eluh sing tumetes
Mbok usapi karo mbrebes
Ugo awak’e dewe dadi siji

Saben mbengi tak dongani
Kangmas mulih gek ndang enggal bali

Reff:
Jeru segoro ra bakal biso
Nglunturke tresno aku lan kowe
Kuat kuatno tali asmoro
Tak jaluk biso selawase tresno

Jeru segoro ra bakal biso
Nglunturke tresno aku lan kowe
Kuat kuatno tali asmoro
Tak jaluk biso selawase tresno

Bintang bintang karo rembulan
Sing dadi seksi perpisahan
Eluh sing tumetes
Mbok usapi karo mbrebes
Ugo awak’e dewe dadi siji

Saben mbengi tak dongani
Kangmas mulih gek ndang enggal bali

Reff:
Jeru segoro ra bakal biso
Nglunturke tresno aku lan kowe
Kuat kuatno tali asmoro
Tak jaluk biso selawase tresno

Jeru segoro ra bakal biso
Nglunturke tresno aku lan kowe
Kuat kuatno tali asmoro
Tak jaluk biso selawase tresno..


 

0 Response to " Lirik Lagu Tali Asmoro - Dara Fu "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel