Lirik Lagu Wayahe - Hendra Kumbara

 Lirik Lagu Wayahe - Hendra Kumbara

wayahe wayahe
nembung wong tuwane
mergo pacaran gandengan tangan
kuwi wes ra jaman

wayahe wayahe
siji tak mantebke
hubungan intim sing bukan mukhrim
wes terlalu mainstream

sing penting aku berjuang
kanggo kowe sing tak sayang
tresnoku tenan ora gampangan
dolan tak lereni
kerjo mempeng tak lakoni
nggo sangu rabi

nyuwun pangestu
bapak kalih ibu
putrine sing ayu dewe
kulo rumatane

nyuwun pandungo
kalih Sing Kuoso (bismillah)
mbesok nggonmu sholat wengi
aku sing ngimami


 

0 Response to " Lirik Lagu Wayahe - Hendra Kumbara"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel