Lirik Lagu Wes Tatas - Happy Asmara

 Lirik Lagu Wes Tatas - Happy Asmara

Tak Eleng-eleng mbiyen
tau ngomong opo
Arep ngancani aku tekan
pungkase umurku

Nanging saikine
kowe ninggal janjine
Ibarat banyu mili
wes tekan segoro

Cubo dadi aku kuat po atimu
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengen lara
Atiku wes tenang Wes tak anggep ilang

Reff :
Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wis pungkas
Mabur duwur ngalang-alang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah Wes tak ngalah..




0 Response to " Lirik Lagu Wes Tatas - Happy Asmara "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel