Lirik Lagu Cerito Loro - TTM Akustik Ft. Putri Andien

 Lirik Lagu Cerito Loro - TTM Akustik Ft. Putri Andien


tak tembangke lagu iki
kanggo sliramu sing paling
tak tresnani..
getun ati iki, aku ra nepati janji
aku lungo tanpo kondo
mergo kedanan wong lio..

kelingan mbiyen dewe ketemu
kowe janji ra bakal ngelarani atiku
segampang iki caramu
mupus roso trenoku
aku ra bakal lali

tekan kapan ra bakal tak ngapurani..

kowe lungo ninggal aku, atiku loro
ora nyongko kowe gampang keno godho
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
tak akoni pancen.. aku iki..
dudu sopo-sopo..

Reff :
 seng gede pangapuramu
 lungaku ninggal tatu
 wes gawe loro atimu..

 aku ra butuh tresnomu
 kabeh kuwi mung palsu
 tak buang roso tresnoku
 korban janji manismu
 tak jaluk pengertianmu
 ojo dadi loromu
 tulung ngapuranen aku..

 ati iki dudu dolanan
 dudu pelampiasan
 senajan uripku pas pasan
 aku wani kelangan
 ora perlu tok getuni
 certio loro iki
 ora bakal tak baleni..

kowe lungo ninggal aku, atiku loro
ora nyongko kowe gampang keno godho
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
tak akoni aku pancen.. aku iki..
dudu sopo-sopo..

Reff :
 seng gede pangapuramu
 lungaku ninggal tatu
 wes gawe loro atimu..

 aku ra butuh tresnomu
 kabeh kuwi mung palsu
 tak buang roso tresnoku
 korban janji manismu
 tak jaluk pengertianmu
 ojo dadi loromu
 tulung ngapuranen aku..

 ati iki dudu dolanan
 dudu pelampiasan
 senajan uripku pas pasan
 aku wani kelangan
 ora perlu tok getuni
 certio loro iki
 ora bakal tak baleni..

 ora perlu tok getuni
 certio loro iki
 ora bakal tak baleni..



0 Response to " Lirik Lagu Cerito Loro - TTM Akustik Ft. Putri Andien"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel