Lirik Lagu Esa Risty - Salah Pilih

 Lirik Lagu Esa Risty - Salah Pilih

Jaremu aku mung siji sijine
Sing bakal mbok tresnani saklawase
Nanging opo bukti, kabeh mung sewates janji
Nyatane ono sing liyo ning mburi

Yen pancen kowe seneng karo dekne
Jok kanggo ngopo aku ngaboti kowe
Aku wes ra nrimo tresnaku mbok sio sio
Ngapuro, tanpo pamit aku lungo

Aku ra bakal bali, kowe rasah nggoleki
Uwis kadung loro ati, mergo kowe sing njalari
Senadyan abot sanggane, kudu pisah ro kowe
Nanging yen tak pikir jan aku sing salah
Aku sing salah milih kowe

Opo kowe ora rumongso nek pancen kowe sing salah
Bubaran bae nek koyo ngene carane
Wes ora usah dibacutno timbang kowe ora betah
Lungo sing adoh, atiku wes emoh

Yen pancen kowe seneng karo dekne
Jok kanggo ngopo aku ngaboti kowe
Aku wes ra nrimo tresnaku mbok sio sio
Ngapuro, tanpo pamit aku lungo

Aku ra bakal bali, kowe rasah nggoleki
Uwis kadung loro ati, mergo kowe sing njalari
Senadyan abot sanggane, kudu pisah ro kowe
Nanging yen tak pikir jan aku sing salah
Aku sing salah milih kowe

Opo kowe ora rumongso nek pancen kowe sing salah
Bubaran bae nek koyo ngene carane
Wes ora usah dibacutno timbang kowe ora betah
Lungo sing adoh, atiku wes emoh

Opo kowe ora rumongso nek pancen kowe sing salah
Bubaran bae nek koyo ngene carane
Wes ora usah dibacutno timbang kowe ora betah
Lungo sing adoh, atiku wes emoh
Lungo sing adoh, atiku wes emoh
Lungo sing adoh, atiku wes emoh



0 Response to " Lirik Lagu Esa Risty - Salah Pilih"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel