Lirik Lagu Happy Asmara - Cukup Semene

 Lirik Lagu Happy Asmara - Cukup Semene

Yen wes bosen karo aku ngomong wae
Ra sah mbolan mbaleni nglarani ati
Cukup semene wae ra perlu diteruske
Timbang gawe tangis akhire

Yen wes wegah karo aku ngomong wae
Ra sah mbolan mbaleni kowe ngapusi
Tresno koyo ngene ora perlu dipaksake
Timbang nelongso akhire

*Reff*
Aku uwes lilo yen kowe ngeliyo
Aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah
Aku orapopo timbang gawe loro
Mugo gusti maringi ganti
Luweh soko kowe

Yen wes bosen karo aku ngomong wae
Ra sah mbolan mbaleni nglarani ati
Cukup semene wae ra perlu diteruske
Timbang gawe tangis akhire

Yen wes wegah karo aku ngomong wae
Ra sah mbolan mbaleni kowe ngapusi
Tresno koyo ngene ora perlu dipaksake
Timbang nelongso akhire

*Reff*
Aku uwes lilo yen kowe ngeliyo
Aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah
Aku orapopo timbang gawe loro     2x
Mugo gusti maringi ganti
Luweh soko kowe

Mugo gusti maringi ganti luwih soko kowe


 

0 Response to " Lirik Lagu Happy Asmara - Cukup Semene"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel