Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Happy Asmara - Nandur Perih

 Lirik Lagu Happy Asmara - Nandur Perih

Nyuwun sewu koe wes mblenjani
Janjimu raono seng ditepati
Mending tak lungo timbang nandur perih
Nambah loro isi njeroning ati

Wes ra biso rosone dipekso
Yen dipekso malah dadi loro
Mending tak lungo timbang nandur perih
Nambah loro isi njeroning ati

Mending aku lungo
Pas lagi sayang2e
Timbang aku lungo pas lagi jeru jerune

Mending aku lungo
Pas lagi sayang2e
Timbang aku lungo pas lagi loro atine