Lirik Lagu Pangapuramu - LosOraRewel

 Lirik Lagu Pangapuramu - LosOraRewel

maturnuwun wi tau
teko ning uripku
ora bakal tak lalekke
kabeh perjuanganmu
aku lungo
ninggal tresno sing tau ono
sepurane kangmas
tresnaku hanya membuat sakit

dek
aku iseh ora nyongko
kok kowe tego
ninggal aku
nyanding uwong liyo
kurang piye
nggonku iki le merjuangke
kabeh iki
malah mbok anggep sepele

sepurane kangmas
aku ora iso
aku
anane mung gawe loro
iki ati dudu watu
koe ojo sakpenakmu
mbleniapi janji sumpah setyamu
pancen
kabeh iki salahku
tak jaluk
sik gede pangapuramu





0 Response to " Lirik Lagu Pangapuramu - LosOraRewel"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel