Lirik Lagu Pendhoza - Dudu Pilihane

 Lirik Lagu Pendhoza - Dudu Pilihane

aku seng sering terabaikan
opo pancen mung pelampiasan
dudu aku seng mbok karepno
kudu sadaryen dudu pilihane

ati iki sak ajur-ajure
mergo kowe seng ngremukke
malah gandeng ro liyane
eluh moto iki dadi seksi tangise atiku

aku mung biso nerimo
sak nrimo-nrimone seng dadi dalane
ati loro nanging isih
nduwe roso tresno  gede karo kowe

pancen koyo ngene kahanane
aku dudu pilihan atine
sabar terus-terusan
senajan mung pelampiasan

nanging opo aku salah
kebacut jeru karo slirahmu
wis suwe anggone bebarengan
nanging kowe ra njogo perasaan

ati iki sak ajur-ajure
mergo kowe seng ngremukke
malah gandeng ro liyane
eluh moto iki dadi seksi tangise atiku

(Chorus)
aku mung biso nerimo
sak nrimo-nrimone seng dadi dalane
ati loro nanging isih
nduwe roso tresno gede karo kowe


sak nrimo-nrimone seng dadi dalane..
ati loro nanging isih
nduwe roso tresno gede karo kowe..




0 Response to " Lirik Lagu Pendhoza - Dudu Pilihane"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel