Lirik Lagu Shinta Gisul - Angin Dalu

Lirik Lagu Shinta Gisul - Angin Dalu

Duwe Ku Mung Roso Tresno
Duwe Ku Mung Roso Sayang
Nganti nyawaku ninggalke rogo
Rosoku ora ilang

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu
Ademe angin dalu dadi saksi bisu 




0 Response to "Lirik Lagu Shinta Gisul - Angin Dalu "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel