Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Wonosari Mbagi Ati Didik Budi

 Lirik Lagu "Wonosari Mbagi Ati"  Didik Budi

Kudu tak goleki ning ngendi
Janjimu sing wingi ngancani
Gek opo mungkin awakmu wis lali
Cobo dadi aku we bakale loro ati

Yen tak fikir kabeh salahku
Ku mbukak ati kanggo sliramu
Sing jelas isomu mung gawe loro atiku
Cukup reti kowe kabeh tingkah lakumu

Reff :

Ning wonosari iki kowe lungo mbagi ati
Loroku sing wingi isih tak tambani
Saiki we teko mung nambahi loro
Gusti kulo pun ikhlas legowo

[Music]

Yen tak fikir kabeh salahku
Ku mbukak ati kanggo sliramu
Sing jelas isomu mung gawe loro atiku
Cukup reti kowe kabeh tingkah lakumu

Reff :

Ning wonosari iki kowe lungo mbagi ati
Loroku sing wingi isih tak tambani
Saiki we teko mung nambahi loro
Gusti kulo pun ikhlas legowo

Ning wonosari iki kowe lungo mbagi ati
Loroku sing wingi isih tak tambani
Saiki we teko mung nambahi loro
Gusti kulo pun ikhlas legowo
Gusti kulo pun ikhlas legowo