Lirik Lagu Woro Widowati - Sekuat Atiku

  Lirik Lagu Woro Widowati - Sekuat Atiku

naliko koe lungo
aku mung di pandang sebelah moto
ati iki, bubrah rasane
mergo roso iki disepelekke..

nganti saiki aku ngenteni kowe
nanging kowe milih liane

 Reff :
kabeh tak lakoni sekuat atiku
mergo roso iki wes kadung jeru
mugo koe ngerti sing tak pingini
awak dewe iso dadi siji

aku ra bakal lungo
senadyan ati iki keloro-loro
aku ikhlas mbok larani
mergo tresno iki wes tak patri

nganti saiki aku ngenteni kowe
nanging kowe milih liane

 Reff :
kabeh tak lakoni sekuat atiku
mergo roso iki wes kadung jeru
mugo koe ngerti sing tak pingini
awak dewe iso dadi siji

*Modulasi
kabeh tak lakoni sekuat atiku
mergo roso iki wes kadung jeru
mugo koe ngerti sing tak pingini
awak dewe iso dadi siji

mugo koe ngerti sing tak pingini
awak dewe iso dadi siji



0 Response to " Lirik Lagu Woro Widowati - Sekuat Atiku "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel