Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Ben Ayu Akeh Ragate - Intan Chacha

 

Intan Chacha - Ben Ayu Akeh Ragate

 Lirik Lagu Ben Ayu Akeh Ragate - Intan Chacha

Mangan roti mas di campur madu
Aku tresno mas karo dirimu
Nongko eneom jenenge tewel
Karo kowe aku ra rewel, aku ra rewel.

Yen kowe mas dadi bojoku
Tak alus-alus saben mapan turu
Pengen ngopi tak gawekke
Pengen nyusu tak siapke
Kurang penak piye.

Kowe rono rene
Aku elos wae aku ora nesu
Mung siji pesenku
Jogonen tresnamu kuwi kanggo aku.

Kowe rono rene
Aku nyante wae, aku nyante wae
Jogonen tresnamu kui kanggo aku
Ojo nganti ono sing baru.

(Ben ayu akeh ragate)
(Ben ayu akeh ragate)
(Ben ayu akeh ragate)
(Ben ayu akeh ragate).

Mangan roti mas di campur madu
Aku tresno mas karo dirimu
Nongko eneom jenenge tewel
Karo kowe aku ra rewel, aku ra rewel.

Yen kowe mas dadi bojoku
Tak alus-alus saben mapan turu
Pengen ngopi tak gawekke
Pengen nyusu tak siapke
Kurang penak piye.

Kowe rono rene
Aku elos wae aku ora nesu
Mung siji pesenku
Jogonen tresnamu kuwi kanggo aku.

Kowe rono rene
Aku nyante wae, aku nyante wae
Jogonen tresnamu kui kanggo aku
Jo nganti ono sing baru.

Kowe rono rene
Aku elos wae aku ora nesu
Mung siji pesenku
Jogonen tresnamu kuwi kanggo aku.

Kowe rono rene
Aku nyante wae, aku nyante wae
Jogonen tresnamu kui kanggo aku
Jo nganti ono sing baru.
Jo nganti ono sing baru.