Lirik Lagu Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU

 Lirik Lagu Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu
Aku ngedem - ngedem atimu
Bakoh mempertahankanmu

Gusti kulo pun manut dalane
Mung jenengan sing ngatur critane
Sing jelas aku mikir kedepane
Opo bakal hubungan satru seteruse

Tulung percaya aku sayang awakmu
Buktine sampean nglirik liane
Sumpah ra koyo sing, mbok pikir selama iki
Mas isoku meneng, ngajeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku iki gur mung salah pahamku

Satru hubungan mung salah pahammu
Sampean kudu ngerteni, aku cemburu


 

Subscribe to receive free email updates: