Lirik Lagu Kesandung Tresno - SLEMANRECEH

Lirik Lagu Kesandung Tresno - SLEMANRECEH

sore iki wes ganti wengi
cahyo lintang sing nerangi ati
tekamu gawe bahagio
ora nyongko aku kesandung tresno

wengi iki aku ketemu sliramu
bungah njero ati sing tak rasakke
umpomo iki pancen dadi dalane
mugo awak dewe dadi jodone

sejak pandangan pertama ku menyimpan rasa
semua itu tak pernah ku sangka
ada getaran rasa, aku merasakannya
biarkanlah semua mengalir adanya

sore iki wes ganti wengi
cahyo lintang sing nerangi ati
tekamu gawe bahagio
ora nyongko aku kesandung tresno

engi iki aku ketemu sliramu
bungah njero ati sing tak rasakke
umpomo iki pancen dadi dalane
mugo awak dewe dadi jodone

sejak pandangan pertama ku menyimpan rasa
semua itu tak pernah ku sangka
ada getaran rasa, aku merasakannya
biarkanlah semua mengalir adanya

sejak pandangan pertama ku menyimpan rasa
semua itu tak pernah ku sangka
ada getaran rasa, aku merasakannya
biarkanlah semua mengalir adanya

umpomo awak dewe sesandingan
dongane sesuk iso bebrayan 



0 Response to "Lirik Lagu Kesandung Tresno - SLEMANRECEH"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel