Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Mboten Pareng Nakal - Intan Chacha

Title :Mboten Pareng Nakal
Artist:Intan Chacha
Songwriter:Kenool

Sampean kesel mas tak pijeti
Sampean sumuk mas tak kipasi
Yen dadi bojoku tak sayangi

Kepengen dolan mas tak olehi
Ngopi jagongan mas nganti bengi
Sing penting ngerti
Macem macem tak sunati

(mboten pareng nakal)
(mboten pareng nakal)
(mboten pareng nakal)
(mboten pareng nakal)
(mboten pareng nakal)
(mboten pareng nakal)
(mboten pareng nakal)

Karo sampean aku kepikiran
Lagi seminggu ngajak kenalan
Senenge perhatian ngomonge sopan
Jian tenan

Suwe suwe aku tambah penasaran
Statuse jare iseh bujang
Pengene oleh sing perawan
Perawan tenanan koyok’e jarang

Sampean kesel mas tak pijeti
Sampean sumuk mas tak kipasi
Yen dadi bojoku tak sayangi

Kepengen dolan mas tak olehi
Ngopi jagongan mas nganti bengi
Sing penting ngerti
Macem macem tak sunati

(mboten pareng nakal)
(mboten pareng nakal)
(mboten pareng nakal)
(mboten pareng nakal)
(mboten pareng nakal)
(mboten pareng nakal)
(mboten pareng nakal)
(mboten pareng nakal)

Karo sampean aku kepikiran
Lagi seminggu ngajak kenalan
Senenge perhatian ngomonge sopan
Jian tenan

Suwe suwe aku tambah penasaran
Statuse jare iseh bujang
Pengene oleh sing perawan
Perawan tenanan koyok’e jarang

Sampean kesel mas tak pijeti
Sampean sumuk mas tak kipasi
Yen dadi bojoku tak sayangi

Kepengen dolan mas tak olehi
Ngopi jagongan mas nganti bengi
Sing penting ngerti
Macem macem tak sunati