Lirik Lagu Safira Inema - Seni Menyakiti Hati

Songwritter by Safira Nilam Ariani
Music By Maska
Title:Seni Menyakiti Hati
Penyanyi:Safira Inema

umpomo kowe ngerti rosoku iki
tulus lan ikhlas soko ati
tapi kowe uwes bedo
kowe uwes ro wong liyo
tak simpen loro jroning dodo

kenangan ro kowe ora bakal lali
sing mbiyen wes tau ngucap janji
mbiyen kowe neng atiku
sing ngiseni bendinoku
malah natoni atiku

aku wes ra nggagas kata cinta
yen mung gawe aku sengsara
wes cukup loro iki, ora bakal tak baleni

aku wes ora nduwe ati
nganti mati roso iki
berhenti dalam seni menyakiti hati

 
kenangan ro kowe ora bakal lali
sing mbiyen wes tau ngucap janji
mbiyen kowe neng atiku, sing ngiseni bendinoku
malah natoni atiku

aku wes ra nggagas kata cinta, yen mung gawe aku sengsara
wes cukup loro iki, ora bakal tak baleni
aku wes ora nduwe ati, nganti mati roso iki
berhenti dalam seni menyakiti hati

aku wes ra nggagas kata cinta, yen mung gawe aku sengsara
wes cukup loro iki, ora bakal tak baleni
aku wes ora nduwe ati, nganti mati roso iki
berhenti dalam seni menyakiti hati, berhenti dalam seni menyakiti hati 



0 Response to "Lirik Lagu Safira Inema - Seni Menyakiti Hati"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel