Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Didik Budi feat. Cindi - Nerimo Pisah

Lirik Lagu "Nerimo Pisah" Didik Budi feat. Cindi

Ora gampang
Nggonku nglaleke kabeh kenangan
Seng ketoto rabih neng relung atiku iki koe wes kepatri dadi nomer siji

Nanging piye Kabeh iki mergo wong tuoku
Seng ra paring restu kanggo hubungane dewe
Mugo wae kowe iso sadar diri

Gek nerimo seng legowo
Mugo nganti iklas ra dadi kuciwo

Iki pancen dalane gusti
Kowe ro aku ora dadi siji
Kudu tak trimo senajan ati iki loro

Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
Sek durung iso nompo kahananmu
Aku pasrah nek pancen kudu pisah

Nanging piye Kabeh iki mergo wong tuoku
Seng ra paring restu kanggo hubungane dewe
Mugo wae kowe iso sadar diri
Iki pancen dalane gusti Kowe ro aku ora dadi siji
Kudu tak trimo senajan ati iki loro
Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
Sek durung iso nompo kahananmu
Aku pasrah nek pancen kudu pisah

Lagu: Nerimo Pisah
Artis: Didik Budi
Album :Nerimo Pisah