Lirik Lagu Ndarboy Genk - Dino Katresnan

 Lirik Lagu Ndarboy Genk - Dino Katresnan

Opo wae sing tak karepke
Ngancani aku mrono mrene
Nganti kudanan wani ra mantolan
Akeh sing nggoda sok-sok’an kher
Kowe ra tau nganggo skincare
Nanging tresnoku ora bakal kecer

Percoyo aku iki setio
Ora koyo criping telo
Sing gampang remuk lan gawe kuciwo

Reff:
Selamat hari berbahagia sayang
Tetep ning sandingku
Tekan ning anak putu

Tresno iki pancen opo anane
Masalah rindu lan berjuang
Ben aku wae

Hu..huu hu..huu

Reff:
Selamat hari berbahagia sayang
Tetep ning sandingku
Tekan ning anak putu

Tresno iki pancen opo anane
Masalah rindu lan berjuang
Ben aku wae

Selamat hari berbahagia sayang
Tetep ning sandingku
Tekan ning anak putu

Tresno iki pancen opo anane
Masalah rindu lan berjuang
Ben aku wae

Masalah rindu lan berjuang
Ben aku wae..


 

0 Response to " Lirik Lagu Ndarboy Genk - Dino Katresnan"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel