Lirik Lagu Omwawes - Bubrah

Lirik Lagu Omwawes - Bubrah

Aku uwes kroso
Tresno iki mung di sio2
Koe ora keroso loro
Aku ning kene mbok tinggalno

Aku tok larani
Rasane ati tertusuk duri
Kenangan sing wis dilakoni
Raiso ilang bekas ning ati

Janjimu sing tok ucapke
Ning aku
Wes ilang katut miline eluhku

Angel tak jelaske
Roso tresnoku ro koe
Sing tak pikir ojo nganti
Bubrah sak kabehe
Mesti ono dalan liyo
Arepo aku sing loro
Snajan ora iso nyanding
Aku lilo

Janjimu sing tok ucapke
Ning aku
Wes ilang katut miline eluhku

Angel tak jelaske
Roso tresnoku ro koe
Sing tak pikir ojo nganti
Bubrah sak kabehe
Mesti ono dalan liyo
Arepo aku sing loro
Snajan ora iso nyanding
Aku lilo 



0 Response to "Lirik Lagu Omwawes - Bubrah"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel