Lirik Lagu Overall - Nomer Loro

Lirik Lagu Overall – Nomer Loro

Ditelateni digemateni
Disayangi setuluse ati
Penjalukku kowe iso ngerti
Karep ati mung nyanding sliramu

Aku ngerti isine atimu
Ono tresno nanging dudu aku
Soyo suwe aku ngerasakne
Awale bungah suwe-suwe
Bubrah

Reff :
Rasane ati iki koyo digebugi
Koyo diantemi loro batin iki
Jaremu ning atimu amung aku
Rosomu mung dinggo aku
Jebule kowe mung kecu

Kowe rung iso ngikhlaske
Rung iso ngeculke tresno lawasmu
Aku kudu iso sabar
Kudu iso nrimo dadi sing keloro

Reff :
Rasane ati iki koyo digebugi
Koyo diantemi loro batin iki
Jaremu ning atimu amung aku
Rosomu mung dinggo aku
Jebule kowe mung kecu

Rasane ati iki koyo digebugi
Koyo diantemi loro batin iki
Jaremu ning atimu amung aku
Rosomu mung dinggo aku
Jebule kowe mung kecu 



Subscribe to receive free email updates: