Lirik Lagu Pamit Lungo - Didik Budi

 Lirik Lagu Pamit Lungo - Didik Budi

Lewat lintang ing ndalu
Sampekno salamku
Kangenku iki marang sliramu
Ku pengen ketemu

Abot ati tak roso
Sampe ra percoyo
Krungu kabar kowe ngeliyo
Mong nambahi loro

Adoh parane tak lakoni
Tego tegone we ngeliyo ati

Pamit lungo jare mong sedelo
Jebule koe rabi wong liyo
Loro ati iki we blas ra nde ati
Janji gari janji nyatane ngapusi
Aku iki

Pamit lungo jare mong sedelo
Jebule koe rabi wong liyo
Loro ati iki we blas ra nde ati
Janji gari janji nyatane ngapusi


Pamit lungo jare mong sedelo
Jebule koe rabi wong liyo
Loro ati iki we blas ra nde ati
Janji gari janji nyatane ngapusi
Aku iki





Subscribe to receive free email updates: