Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Titip Kangen Angin Dalu - Loro Ati Official


Lirik Lagu Titip Kangen Angin Dalu - Loro Ati Official

aku ngenteni balimu
uwes suwe tak tunggu tekomu
kangenku iki tak tertahan lagi
kapan kowe bali, wes suwe aku ngenteni

aku kangen tenanan
kowe sing tak pikirke ning saben dinaku
ra ngalih roso tresnoku dinggo kowe
sing tak jaluk mung siji, kowe ojo bedo ati

tak titipke angin dalu
kanggo kowe lintang atiku
banyu moto sing tak roso
gede tresno sing tak jogo

salam tresnoku nggo kowe
janji tulus selawase
ra bakal ngeliyo tresnoku
kowe pepujan atiku
 

aku kangen tenanan
kowe sing tak pikirke ning saben dinaku
ra ngalih roso tresnoku dinggo kowe
sing tak jaluk mung siji, kowe ojo bedo ati

tak titipke angin dalu kanggo kowe lintang atiku
banyu moto sing tak roso, gede tresno sing tak jogo
salam tresnoku nggo kowe, janji tulus selawase
ra bakal ngeliyo tresnoku, kowe pepujan atiku

tak titipke angin dalu kanggo kowe lintang atiku
banyu moto sing tak roso, gede tresno sing tak jogo
salam tresnoku nggo kowe, janji tulus selawase
ra bakal ngeliyo tresnoku, kowe pepujan atiku, kowe pepujan atiku