Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nella Kharisma - Lirik Lagu Cidro 2

 Lirik Lagu Cidro 2 - Nella Kharisma

Durung nganti garing tatu sing ning atiku
Tego - tegone sliramu nambahi loro bathinku

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas - panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro - loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu