Lirik Lagu GuyonWaton Official - Pisah

Lirik Lagu  ' Pisah ' GuyonWaton Official 


 Koe sing ono ning atiku
Teko tanpo tak kiro
Ning tengah ati sing wes dadi siji
Abot ninggalke tresnoku
Tanpo ngerti opo sebab lan kesalahanku

Tekan saiki aku ora iso lali
Lakumu sing nggawe bungahe ati
Sumilire angin tengah wengi
Sing nggawe tentrem ning njero ati
Aku kudu nrimo
Aku kari koe pancen ora iso

Nanging awak dewe kudu iso nompo
Nompo kahanan sing ra iso dipeksakke
Netes banyu moto
Nggawe loro ning njero dodo
Ati iki iseh tresno
Kepekso pisah mergo wong tuo

Dudu salahku karo koe
Kahanan mekso koyo ngene
Mugo koe bahagia
Karo wong liyo sing luwih seko aku

Tekan saiki aku ora iso lali
Lakumu sing nggawe bungahe ati
Sumilire angin tengah wengi
Sing nggawe tentrem ning njero ati
Aku kudu nrimo
Aku kari koe pancen ora iso

Netes banyu moto
Nggawe loro ning njero dodo
Ati iki iseh tresno
Kepekso pisah mergo wong tuo

Dudu salahku karo koe
Kahanan mekso koyo ngene
Mugo koe bahagia
Karo wong liyo sing luwih seko aku

Karo wong liyo sing luwih seko aku…
Karo wong liyo sing mungkin dudu aku…

 

0 Response to "Lirik Lagu GuyonWaton Official - Pisah "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel