Lirik Lagu Kalah Awu - Ndarboy Genk

Lirik Lagu ' Kalah Awu '  - Ndarboy Genk

Ngopo aku sing slalu salah
Ngopo aku sing kudu ngalah
Kedung jeru, iso tak jajak i
Nanging ati ne manungso sopo sing reti
Sak landepe blati, isih landep lathi
Mulo kudu ngati ati

Aku meneng mung ngempet lara
Aku pancen wong ra sepiro
Urip iki mung sawang sinawang
Ora golek pemenang
Ojo saling njegang
Sak panase geni, isih panas ati
Yen di omongke neng mburi

Gusti salah kulo nopo
Kerep di tulo tulo
Arep sambat bingung karo sopo

Gusti mantep no laku ku
Duduh no dalan ku
Yen kudu kalah, aku mung KALAH AWU 

Ciptaan : Daru Jaya Penyanyi : Ndarboy Genk

#Ndarboy Genk #liriklagu #indonesia

0 Response to "Lirik Lagu Kalah Awu - Ndarboy Genk "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel