Lirik Lagu Dalan Lurus - Hendra Kumbara

Lirik Lagu Hendra Kumbara - Dalan Lurus

Saben lewat dalan iki
Mak tratap rasaning ati
Snajan mung sedelo
Snajan sak kedepan moto
Rasane loro
Ning ati gelo

Saben mlaku turut dalan
Rasane tansah kelingan
Aku wis rumongso
Pancen dudu sopo2
Sing aku iso
Mung usaha lan ndungo

Ora ono liyo sing ning njero dodo
Yo mung siji tak patri ning njero ati
Ra bakal berpaling
Mung jeneng-Mu sing tak eling2

Ra ono liyane sing iso ngganteke
Yen mung gebyare ndunyo lan sak isine
Tulus lan percoyo
Dalan lurus marang Sing Kuoso


 

0 Response to "Lirik Lagu Dalan Lurus - Hendra Kumbara"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel