Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Intan Chacha - Nyusu Ben Ndang Lemu

Lirik Lagu Intan Chacha - Nyusu Ben Ndang Lemu

Nyusu ben ndang lemu
Nyusu ben ndang lemu
Nyusu ben ndang lemu
Nyusu ben ndang lemu
Nyusu ben ndang lemu
Nyusu ben ndang lemu

Rene rene tum meluo rene
Nyanyi bareng tum gowo gitare
Iki lagu tum hiburan wae
Ben ra pusing tum mikir pacare.

Wis sepaneng tum golek liyane
Sadar diri tum yen ra digape
Modal cinta tum angel gandenge
Modal duit tum kari milih dewe.

Pancen jamane saiki bedo
Pacar ayu tum dilirik konco
Tambah maneh pacarmu geleman
Leno titik tum kowe ra keduman.

Pancen jamane saiki bedo
Pacar ayu tum dilirik konco
Tambah maneh pacarmu geleman
Leno titik tum digondol garangan.

Nyusu ben ndang lemu
Nyusu ben ndang lemu
Nyusu ben ndang lemu
Nyusu ben ndang lemu
Nyusu ben ndang lemu
Nyusu ben ndang lemu.

Rene rene tum meluo rene
Nyanyi bareng tum gowo gitare
Iki lagu tum hiburan wae
Ben ra pusing tum mikir pacare.

Wis sepaneng tum golek liyane
Sadar diri tum yen ra digape
Modal cinta tum angel gandenge
Modal duit tum kari milih dewe.

Pancen jamane saiki bedo
Pacar ayu tum dilirik konco
Tambah maneh pacarmu geleman
Leno titik tum kowe ra keduman.

Pancen jamane saiki bedo
Pacar ayu tum dilirik konco
Tambah maneh pacarmu geleman
Leno titik tum digondol garangan



Post a Comment for "Lirik Lagu Intan Chacha - Nyusu Ben Ndang Lemu"