Lirik Lagu Kalah Awu - Ardha Tatu

Lirik Lagu Kalah Awu - Ardha Tatu

ngopo aku sing slalu salah
ngopo aku sing kudu ngalah
kedung jeru iso tak jajagi
nanging atine manungso
sopo sing ngerti
sak landhepe blati
isih landhep lathi
mulo kudu ngati-ati

aku meneng mung ngampet loro
aku pancen wong ra sepiro
urip iki mung sawang sinawang
ora golek pemenang
ojo saling jegang
sak panase geni isih panas ati
yen diomongke neng mburi

Reff :

Gusti salah kulo nopo
kerep ditulo-tulo
arep sambat bingung karo sopo

Gusti mantepno lakuku
duduhno dalanku
yen kudu kalah
aku mung kalah awu

Musik :

aku meneng mung ngampet loro
aku pancen wong ra sepiro
urip iki mung sawang sinawang
ora golek pemenang
ojo saling jegang
sak panase geni isih panas ati
yen diomongke neng mburi

Reff :

Gusti salah kulo nopo
kerep ditulo-tulo
arep sambat bingung karo sopo

Gusti mantepno lakuku
duduhno dalanku
yen kudu kalah
aku mung kalah awu
yen kudu kalah
aku mung kalah awu 



0 Response to "Lirik Lagu Kalah Awu - Ardha Tatu"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel