Lirik Lagu Loro Ati - Aku Wis Lilo

Lirik Lagu Loro Ati - Aku Wis Lilo

Dudu masalah yen wis ra sayang
Masio atiku iki kelaran
Yen wis ra tresno tulung omongo
Ora usah nambaih loro

Dudu masalah yen wis ra sayang
Masio atiku iki kelaran
Yen wis ra tresno tulung omongo
Ora usah nambaih loro

Reff

Sayang... Lungo'O songko uripku
Goleto ganti sing luwih songko aku
Aku ikhlas nerimo opo sing dadi karepmu

Ra usah nambaih Cidro, Aku wis lilo
Masio ati iki keloro loro
Tak dongakne mugo kowe
Bahagio karo wong liyo


 


0 Response to "Lirik Lagu Loro Ati - Aku Wis Lilo"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel