Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Happy Asmara - Nembung Katresnan

Lirik Lagu "Nembung Katresnan"  dari Happy Asmara Kunjungi Link Diatas Untuk Melihat Lirik Lagu Tersebut. Ingin Menontonya Atu Membelinya lewat bisa media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX

Nompo tresnamu, nyanding sliramu
Kang ayem tentrem ning atiku
Krungu ucapmu, nembung katresnan
Nambahi yakinku tenanan

Mergo sakdurunge aku
Wes nyimpen roso ning sliramu

Nompo tresnomu, nyanding sliramu
Kang ayem tentrem ning atiku
Krungu ucapmu, nembung katresnan
Nambahi yakinku tenanan


Mergo sakdurunge aku
Wis nyimpen roso ning sliramu


Sing tak jaluk ojo nganti sudo roso tresnomu
Senajan mbesok wis malih putih rambutku
Sing tak jaluk ojo nganti sudo roso sayangmu
Senajan mbesok wis malih luntur pasuryanku

Nompo tresnomu, nyanding sliramu
Kang ayem tentrem ning atiku
Krungu ucapmu, nembung katresnan
Nambahi yakinku tenanan


Mergo sakdurunge aku
Wis nyimpen roso ning sliramu


Sing tak jaluk ojo nganti sudo roso tresnomu
Senajan mbesok wis malih putih rambutku
Sing tak jaluk ojo nganti sudo roso sayangmu
Senajan mbesok wis malih luntur pasuryanku

Senajan mbesok wis malih luntur pasuryanku