Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Mala Agatha - Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We)

Lirik Lagu  Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We) dari Mala Agatha  Kunjungi Link Diatas Untuk Melihat Lirik Lagu Tersebut. Ingin Menontonya Atu Membelinya lewat bisa media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX

Neng ngendi perasaanmu
Naliko ninggalne aku
Kowe nyawang aku sik apik apike asu
Dunyo muter..., Gusti maringi dalanku
Wes tak busek jenengmu soko atiku

Song 1
Tak kiro we ra eling karo aku
Sing biyen tau manggon neng atimu
Pirang tahun kowe ninggalne aku
Ora eling karo janji lan sumpahmu

Song 2
Saiki kowe ngejak balen aku
Ra mikir piye tatune atiku
Salah dalan nuruti angen angenmu
Aku pancen DUDU' Pilihan ATIMU

Reff
Neng ngendi perasaanmu
Naliko ninggalne aku
Kowe nyawang aku sik apik apike asu
Dunyo muter..., Gusti maringi dalanku
Wes tak busek jenengmu soko atiku

Song 2
Saiki kowe ngejak balen aku
Ra mikir piye tatune atiku
Salah dalan nuruti angen angenmu
Aku pancen DUDU' Pilihan ATIMU

**
Neng ngendi perasaanmu
Naliko ninggalne aku
Kowe nyawang aku sik apik apike asu
Dunyo muter..., Gusti maringi dalanku
Wes tak busek jenengmu soko atiku