Lirik Lagu Pilihan Ati - Derradru feat Galih Bagun

Derradru feat Galih Bagun  Pilihan Ati Lirik Lagu

matur nuwun uwis ono ning nyandingku
terus ngancani uripku
susah seneng bareng aku

matur nuwun wes dadi pilihan ati
tresnoku mung ono siji
karo kowe tekan mati

tanpomu aku dudu sopo sopo
kowe ono ning ati, tak gowo tekaning ngimpi
ora bakal luntur tresno ro kowe
bakal tak jogo tekan saklawase

tanpomu ning sandingku aku sepi
sumpahku ning ati, kowe ra bakal tak larani
ora bakal luntur tresno ro kowe
bakal tak jogo tekan saklawase


matur nuwun uwis ono ning nyandingku
terus ngancani uripku, susah seneng bareng aku
matur nuwun wes dadi pilihan ati
tresnoku mung ono siji, karo kowe tekan mati

tanpomu aku dudu sopo sopo
kowe ono ning ati, tak gowo tekaning ngimpi
ora bakal luntur tresno ro kowe
bakal tak jogo tekan saklawase

matur nuwun uwis ono ning nyandingku
terus ngancani uripku, susah seneng bareng aku
matur nuwun wes dadi pilihan ati
tresnoku mung ono siji, karo kowe tekan mati

matur nuwun uwis ono ning nyandingku
terus ngancani uripku, susah seneng bareng aku
matur nuwun wes dadi pilihan ati
tresnoku mung ono siji, karo kowe tekan mati

0 Response to "Lirik Lagu Pilihan Ati - Derradru feat Galih Bagun"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel